Memory feeds imagination.

Idag har inte hänt allt för mycket, började dagen med företags ekonomi och slutade med matte. . .
Jippi jätte kul, men nu har dom i alla fall gjort klart vårat kök och nya badrum! Blev riktigt fräscht! Tror jag ska testa ångduschen redan ikväll! Slänger upp en bild på allt senare.
Åkte ut med pappa en sväng och körde bil, det var rätt roligt att tvätta bilen -.- ?
Sen har jag suttit och slappat i sängen framför tv och xboxet! Tills Kristin Strömberg plingade in ett sms till min telefon :) Och GUD SÅ GLAD jag blev då ! :D Wihooo!
Peace out suckerz!

Sometimes things happen!

Igår kväll hände en ganska läskig/häftig sak! :)
Efter middagen så satt jag mig ner med matteböckerna och Max började läsa igenom Engelska B Preparation Material häftet inför nationella provet.
Efter ett tag så började jag grumla över ett tal som jag inte alls fattade hur man ska lösa, och Max som aldrig läst matte B slänger en titt på talet och säger uträkningen och svarat. Det visade sig att han förstod på en gång hur man löste talet?
Hur kommer det sig att jag som har läst Matte A och snart hela B inte förstår? Somliga har väl tur ibland! :)
För övrigt idag så började dagen med English B nationella writting test. Nemas problemas!
Hissa och Dissa!

Något jag vill hissa är Hälsostudions gym samt personal! Väldigt trevligt och schysst gym, där man får hjälp med sin träning och hur man ska lägga upp ett schema!
Dagens Dissning, går till hantverkare! Att det kan ta så himla lång tid att utföra något som verkar relativt enkelt att utföra? Ibland undrar jag om dom verkligen går efter att dom har timlön, då går det inte att jobba fort?! Hur vore det om man utförde att ypperligt bra jobb snabbt och smidigt, så att man kan rekommendera företaget till andra. Tjänar man inte på det i längden?. . .
Innan jag klippte mig :)

Vad står på menyn?

Efter skolan var det till att ta sig till gymmet på en gång och få ett träningsschema beställt. Började lite lättare på gymmet, sen drog jag och Max ut och joggade till Alderholmen och tillbaka. Under joggings snacket kom vi på en grym idé på vad vårat Projekt Arbete ska bli till trean!
Under veckan har det varit ganska schysst & annorlunda mat hemma
Måndag: Spenatsoppa med alfalfasallad
Tisdag: Pepparotsfisk med gröna grönsaker
Onsdag(idag):Pasta och Köttfärssås
Torsdag: Kyckling med Chèvre och prosciutto (två middagar)
Hunden min!

Ny dag, Nya möjligheter

Gick ut med hunden en kortare sväng i morse innan jag gick iväg till skolan och hade GIS. (Geografiskt Informationssystem)
Det gick faktiskt väldigt bra så fort jag kom igång!
Hissa och Dissa
Jag börjar med att total dissa skolans mat! Den är ju fruktansvärt äcklig för tillfället, hur tror dom att eleverna ska orka gå i skolan utan att få riktig näringsrik mat i sig? Skulle vilja veta vilket budget Sodexo har och sen se om jag kan göra bättre skolmat själv
Dagens hissning! Rakt upp i flaggstångens topp är att det äntligen börjar osa sommar värme! Isen och snön har äntligen smält bort helt och hoppas att vi snart kan lägga i båten! Hoppas att det fortsätter såhär och att det blir riktigt stekar väder snart!
Kranarna vid inloppet
Inloppet vid Alderholmen

Nu kör vi igång, 4 real!

Nu börjar allvaret! Dags att börja komma i form inför sommarens utmaningar!
Börjar från och med idag! Har nyss varit ute och joggat 5km, runt Alderholmen och tillbaka. Det får bli en början ska även skaffa gymkort igen på Hälsostudion och köra där fyra gånger i veckan!
Det är seriös stenhård träning inför sommaren! Många vet säkert inte vart jag kommer att tillbringa min sommar för det mesta men det tar jag i något senare inlägg då jag även berättar lite mer om mig själv!
Solnedgången vid Alderholmen
Back to before, när jag var ute vid Alderholmen stannade jag till och tog en bild på solnedgången!
Peace stay black!

Ny design på bloggen!

Äntligen fått hjälp med en ny design på bloggen! Tack så mycket du vet vem du är! :)
Idag har inte hänt allt för mycket, fick tillbaka några uppsatser i skolan, VG på alla tre! Känns faktiskt bra!
Slutade skoldagen med att kolla klart på "My sister's keeper" på naturkunskapen. Jag rekommenderar den filmen starkt!
I skrivande stund sitter jag med matteböckerna för att komma ikapp lite grann. Senare blir det att dra på sig löparpjuckorna för att börja komma i form! Nämlingen så att jag blev antagen som besättningsman på HMS Skonert Falken! Det kommer att bli väldigt kul att få segla från Stockholm till Göteborg!
HMS Falken

RSS 2.0