Jappsålut!

Idag har skolan inte varit allt för händelse rik, men hur kul är det att skriva om mina skoldagar? :)
Efter skolan så kom Kevin hem till mig och vi långplankade upp till gymmet och gymmade ca en timme, sen på väg hem höll jag på att ramla och slå mig nå så fruktansvärt...!
Åkte ner för söderbacken och körde slalom mellan två personer och sen kom det "skatestopper" bredvid övergångs stället vid Bishops Arms. Ni vet, såndär räfflad sak som sitter i plattorna i marken. G-JÄVLAR vad bakhjulen låste sig i dom och helvete vad det vobbla till innan jag flög av, som tur gick det bra men det var obehagligt.
Fotade lite grann idag dessutom!

Weekend that didn't go Awesome. . .

Inte allt för toppen helg såg det ut att bli, Fredagen skulle först jag och Kevin festa och sen dra till Nivå, Började med att jag drog till en fest på Norr men såg på en gång att fel folk börjades blandas så jag drog därifrån i rätt tid kan jag bara säga!
Träffade Kevin kort efter att jag drog ifrån festen, sen tänkte vi dra på en annan fest i Andersberg men vi var så jävla slitna, hämtade mitt Xbox och drog hem till Kevin och spelade igenom kvällen.
Lördag: Jag och Kevin skulle egentligen jobba med min båt men pga det dåliga vädret, trög och seg dag i allmänhet. På kvällen drog vi ett gäng till Fjärran Höjder Beach Party, det var faktiskt helt okey, kanske lite mer folk hade gjort susen!
Söndag: Vaknade hemma hos Kevin runt tio och sen gick vi ner till min båt och började putsa liten på den, vid tolv komma pappa ner och vi tog stora båten ut på havet och åt Gulasch soppa och sen jordgubbar och glass till efterrätt!
Nu är jag skit trött så jag ska nog sova nu!

MEN innan jag avslutar mitt blogg inlägg!

Grattis Linn Otterclou på 18-årsdagen!
Förlåt att jag är en dag sen men det ska jag fixa! Så fort vi träffas ska du få en present! Ha det bäst!!<3 och njut av vuxenlivet!
Grattis Linn<3
Photo: Felicia Östergren

Arbets-EKG och 30 mil avklarad!

Klev upp kl sex för att köra pappa och mig till Stockholm, allt gick smort hela vägen in till Stockholm City där det var äckligt mycket trafik och jag kom en kvart sen till Pliktverket. Där fick man vara från 09.15 - 14.15, fastän det skulle ta cirka 2 timmar.. wtf?
Klarade i alla fall mina blodtrycks prover och mina EKG resultat var klart godkända. Skönt! Nu får jag segla Stockholm-Göteborg!
Nu när jag äntligen kommit hem så ligger jag i sängen med datorn och xbox dosan i den andra och spelar Forza 3, ska snart duscha för att senare dra ut och festa med party people! See you on the dancefloor?

The Weekend planned for Awesomeness!

Den här helgen är planerad på att bli GRYM!
Fredagen börjar med att köra bil ner till Stockhlom runt sex på morgonen!, sen gör att typ mönstringsprov inför Seglingen mellan Stockholm-Göteborg. Styrka och uthållighets prov i cirka två timmar! :).
Kommer väl hem tidig eftermiddag, blir att fixa i ordning sig och senare dra på fest med Kevin, sen slagg i Bomhus för att på Lördag morgon ska jag och Kevin jobba med min båt, lyssna på musik och chilla galet!
Thats all from me right now!
Bild från NYC!

Bilder från New York


Oh life!

Jag saknar verkligen New York, det var verkligen en stad som passade mig in perfekt! En stad med mycket puls och alltid någonting som händer, blev nästan deprimerad när jag kom hem till Gävle, med otrevliga människor och tomt på folk. Ska åka tillbaka dit så fort jag kan!
Jag och rebecca i New York
En bild på mig och Rebecca Gustafsson när vi käkade på en grym restaurang Delicatessen utanför Little Italy.
I övrigt så ska jag snart dra och gymma så fort Kevin har kommit hit! :) I helgen blir det väl fest någon utav dagarna, sen på Lördag morgon ska jag jobba med båten från kl 9, sen ska väl Kevin komma förbi och hjälpa till! Ska bli kul att få komma igång igen med att dra på ny bottenfärg och måla motorutrymmet!!

New York City!

Hallå! Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen överhuvud taget!
Jag har varit i New York en vecka och haft the best time of my life!
Saker jag gjorde i NYC
Åkt white stretch limousine
,empire state,
statue of liberty
,Macy's,
Chrysler buildning,
Donald Trump,
Wall street
you name it new york! Över allt i hela new york har jag och min bästa polare Philip sprungit omkring!

In New York!

Im sorry i havent updated for a while, atm i am in NYC! Ill update later with pictures and stuff!

Just bought a longboard and been crusin around in NYC! Thats awesome!

Gefle-Stockholm-Gothenburg-Amsterdam-New York

yeah yeah yeah people! Klev upp 0 630 och packade klart väskan. Tåget gick från Gävle precis i tid 0800.
With my first class ticket, ingår en lättare frukost och internet hela vägen till Göteborg. Resan från Gävle-Stockholm var inga problem, ett snabbt byte i Stockholm för att byta till tåget mot Göteborg!
I skrivande stund har jag snart suttit en timme på tåget mot Göteborg, är väl framme runt ett om allt går "som på räls".
Tror det är tänkt att vi ska käka skaldjurs buffé i Philips nya villa i Örgryte! Sen går vi säkert någon sväng till action park eller en tur på Avenyn. Blir väl däremot en tidigkväll, 0430 stiger vi upp igen för att ta oss till GBG flyplats sen Amsterdam-New York.! Jag väntar tokiga mycket på att få se hur New York ser ut! Sen blire spend'in money on clothes and digi gadgets! Kanske en; iphone?,ipad?,kamera?
manhattan skyline

Kunskap och Pengar

I baren på Buddys i Gävle, satt jag och pappa och snackade lite allmänt om båtar och skämtade lite hit och dit.

Jag: äh vafan pappa, gå nu hem, slå näven i bordet och säg till frun att vi säljer bilen och köper en ny båt!
Pappa: haha aa joh!
Jag: Jamen vafan de blir ju klockrent! Vi köper en i Göteborg och kör upp den till Gävle!
Pappa: *tar en sipp öl* och suckar
Jag: Det blir ju skitbra! med din plånbok och min kunskap så kan vi klarat!
Pappa: gosse, nu for det för dig! *lång paus* IGEN!
I skrivande stund så lyssnar jag när en kompis från Boden pratar glatt om allt från himmel till jord. Han är här och mellan landar påväg hem från Thailand.
Ska snart packa ihop mina kläder för att i morgon bitti drar vi mot GÖTEBORG!
Sen off to NewYork Manhattan!
I övrigt var det en trevlig kväll med Max och Kevin, först gym sen XBOX360 Forza 3 hemma hos mig. Fan kul vi har varje gång vi spelar det! Riight kevin! ;)
Slänger upp en bild på när jag kör båt, bara för att det börja smyga upp lite sommarkänslor!!

MJ Smooth

Kolla och få rysningar!

Sommar 2010

Hej, har börjat fundera på hur mitt sommarlov kommer att vara. Ganska full smockat!
En vecka med SVK under Viktorias bröllop uppställd i uniform, veckan efter seglar jag från Stockholm till Göteborg med en av Skonert segelbåtarna.
Sen stannar jag väl i Göteborg och är med broh:n Philip Von Gustafsson,
kort därefter drar jag till Försvarsmakten i Berga för att spendera 18 tuffa och roliga dagar ute på övningar och 8 dagars segling.
Efter det står jag även som reserv på ännu en segling från Göteborg-Amsterdam-London och tillbaka till Göteborg, efter det så är det väl återträff med några från SVK för att ha lite roligt i Gävle med några båt turer.
Annat som står på schemat är att få i ordning min egen båt! Det som återstår på den är faktiskt ganska mycket!
  • Bottenskrapning
  • Bottenmålning
  • Lämna in stolarna på klädsel
  • Tömma bensintanken
  • Lägga in nytt golv
  • Ny målning i motorutrymmet samt räffladplåt
  • Ny instrumentpanel
  • El
  • Motor.
Hoppas att jag kan få i ordningen det mesta i slutet av sommaren! Någon som kanske har lust att hjälpa till någon dag :)?
XC90 + Ockelbo T17DL
XC90 + Ockelbo T17 Delux. Det är som sagt ett renoveringsobjekt! Den ska bli toppen fresh!

FLS!

Halloha!
I'll take you back a few days, I fredags; Max,kevin och jag var bjuden på fest i Sätra, men när klockan var slagen så svarade inte Kevin i sin mobil så det slutade med att jag och Max åkte utan Kevin till Sätra. När jag och Max väl klev in på festen så tvärvände vi med tanke på hur lame det va...
Kevin missade faktiskt ingenting den kvällen, inge drag på festen, kallt ute, och inge folk! Kvällen slutade med runt kvart i tolv då Max åkte hem och jag gick och la mig. Vi tog beslutet att leta fest på lördagen istället.
Lördag: Klev upp tidigt för att hjälpa pappa med att vaxa och polera båten så att den kan sjösättas veckan efter vi kommer hem från New York!
Vi jobbade på ett bra tag, vi bottenmåla, vaxa, polera, tvätta nästan hela båten.
När jag kom hem senare så duschade jag och sen kom Betty förbi och hälsade på en stund och kollade på Scooby-Doo med mig! Kanon!
Lets rap it up!
Betty drog, Max kom , sen drog vi till Petra och Kevin i Bomhus, för att senare dra ner på stan och glida omkring på cruisingen och kolla på alla bilar.
Kanon kväll! Trevligt sällskap och bra med underhållningen! Tackar även Buddys som höll öppet lite längre för våran skull! :)
Söndag: Vaknade hemma hos Kevin vid 10, drog hem och sen vidare för att kolla på min systers ridtävling ute i Valbo. Sen hem till fd granne för en kopp kaffe och sen körde jag och pappa ut till båten igen för att fortsätta.
När jag sen kom hem vid 4-5 tiden så slocknade jag på golvet med arbetskläderna på, måste sovit på golvet i två timmar! Käk sen ut med hunden och nu ska jag sova!
jobb

Good gröning y'all!

Tjena! Tro det eller ej, jag och Max klev upp kl 0600 och drog ut och joggade samt stannade och körde lite maxpuls träning och avslutade med x antal armhävningar innan vi gick upp till mig igen och duschade och gjorde frukost. Bestående av toast, scramble eggs, ost, skinka och kaffe!
EY!! I skrivande stund så poppade toastern upp våran mackor. MEN! kolla in ena mackan!
Grön macka!
Tänk att ha det här till frukost macka med något härligt grönt slime på! Tappade totalt matlusten när jag såg det, visade sig dock vara ett plastlock som ramlat ner i brödrosten! hahaha!
Peace! nu ska jag göra en ny macka. . suck -.-

Life is random!

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om idag, posta någon kommentar om vad jag ska skriva om vetja!

Goodmorning y'all!

Yoo dudes' n bitches!
Snart bär det av mot skolan för att ha Franska, svenska, historia Företagsekonomi yeah you name it!
Sen ska jag och Max börja slänga ihop vårat Projekt Arbete lite grann, annars verkar det inte hände allt för mycket mera just idag, kanske kommer förbi några homies på eftermiddagen och chillar ! Lär blir G-rymt så att säga! :)
Peaaaaace!

yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the "present."

Godmorgon! Började min morgon redan 0600 med att släppa upp Max Ericsson ur sängen för att komma ut i det friska morgon vädret och jogga en sväng! Blev bara en kortare tur runt Tågstationen för att vakna upp. När vi kom in genom dörren igen så stod hunden och viftade på svansen, jag passade på att slå på ångduschen så att den fick bli varm tills efter promenaden.
Vi var nyduschade och ombytta till 0650, 0705 var det frukost på bordet! Ägg, toast, juice och kaffe.
Klockan är i skrivande stund 0743 och jag jobbar med mitt projekt arbete som ska vara klar i trean! :)
En annan sak som känns toppen är att Max ska söka till Sjövärnskåren MG2 GK! Ska bli stört kul och se om han pallar trycket! :)
Visade han igår vad vi brukar äta under övningar, den härliga grönpåsen! "En frystorkad vacuum förpackad Pasta Bolognese slank väl ner men blev lite svår att få i sig mot slutet" - Max Eriksson
I övrigt fick jag brev för någon dag sedan att jag blev antagen på MG2 FK ! Så det känns toppen och jag är jätte peppad redan nu! Berättar mer om det senare! Men här kommer en försmak på vad det kan vara! ;)
Militäruniformen M90Grönpåse,
Grönpåsen som jag bjöd Max på, fast den här versionen är inte grön, men annars är den :)
Peace !

Inte mycket h'un kvar eh!

Det var då inte mycket päls kvar på hunden nu när han har blivit sommarklippt! Gosse! Halva h'un är ju bort! ;D!
med pälsjackan på!
När pälsjackan är på!
När pälsjackan åker av för sommaren
När pälsjackan är av!
Nu blir det i alla fall iväg mot gymmet!

Skönt ännu en dag avklarad!

Vaknade upp i morse och hoppade in i ångduschen och lyssnade på musik, det är riktigt skönt att börja dagen så!
Satt och jäste där i en femton minuter en kvart sen whoopade jag ihop några amerikan pancakes med bär och sirap innan jag trampade iväg i det soliga vädret till jobbet! :)
I skrivande stund har jag kommit hem från jobbet och ätit lite grann, ska senare vara med Kevin och Petra och take life as it comes! Men nu måste jag duscha för jag luktar stekos nå så fruktansvärt! Till och med hunden kommer fram och luktar på mig! ;D
jajamen!

Arton timmar!

Tjena!
I fredags blev det inget festande eftersom att jag skulle jobba tidigt på lördagmorgon!
Tolv timmars jobb var lätt avklarad fast det var mycket stress och kunder på jobbet, när jag kom hem runt halv åtta så kom Petra och Ullis förbi, det var faktiskt väldigt trevligt men jag råkade somna. . "/ Förlåt för det men jag var väldiigt trött!
Nu Söndag förmiddag, ska jag nog slänga ihop några amerikan pancakes sen hoppa in i ångduschen innan jag drar till jobbet igen!  och jobbar sex timmar till!:)Av koppling

RSS 2.0